Skip navigation

Today one of the student from the school that i work on a project send me a text message.

“kak boby.. Mau maenin musik gmn caranya di linux? pake rythym box ga bs, smua lagu dibilang not audio stream”

hahaha.. it’s funny coz i never play songs with linux. Well it’s not like i never used linux before but it’s been a while since i installed it in my old PC😛 It’s when i was in the third/two smstr. at that time there was JP who became my linux technical assistance =D so i just answered the question with this one:

“kalo saya sih biasa pake mplayer *it’s the only player that i remember =P btw am i right?* coba km tanya ferry *kick the ball out!* saya jarang denger lagu di linux”

6 Comments

  1. mplayer biasanya buat video….kalo gue biasanya kalo gak xmms yah amarok….
    tapi klo not audio stream itu biasanya setting up audionya belum beres, bukan begitu JP? :))

    cieeee boby sang ahli linux🙂

  2. Pasti GNU/Linux yang diinstall adalah Ubuntu, yah?

  3. Pasti GNU/Linux yang diinstall adalah Ubuntu, yah?
    Pantes aja gag ada MP3. Musti diinstall pake koneksi internet.

  4. @feha
    ahli? =P

    @iang
    nanti gw kasih ini link aj kali ya ke dia😄

    @JiPi
    Excellent JiPI.. *ehem* Pastilah .. apa lagi kalo buka ubuntu, eh apa kubuntu ya? tauk ah .. orang yang nginstallin si feha :))

  5. @jepe: kalo gak mo konek ke inet, bisa pesen dvd repo ubuntu ke gw 😀

    *sepam!*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: